top of page

Privacy verklaring

Wanneer je op mijn website actief bent, contact met mij opneemt of een met mij samenwerkt deel je soms persoonsgegevens met mij. Ik ga zorgvuldig met deze gegevens om en houd mij aan de hierbij geldende wet- en regelgeving. Deze wetten gaan over het bewaren en gebruiken van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leg ik je uit welke gegevens verzameld worden en wat hiermee gedaan wordt.

Verantwoordelijke

Elodie Bullens, eigenaresse van Down to heart, gevestigd aan Schoorveken 106, 5121NN Rijen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Je kunt vragen of opmerkingen betreffende jouw privacy sturen naar: info@downtoheart.nl

Persoonsgegevens die ik verwerk
Down to heart verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

- Gespreksverslagen

- Inhoud van communicatie
- Gegevens over jouw activiteiten op de website

 

Gegevens van personen onder de 16 jaar
Down to heart heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via info@downtoheart.nl, dan verwijder ik waar mogelijk deze informatie.


Wanneer verwerk ik je persoonsgegevens?

- Om contact met je te onderhouden

- Beheer van mijn klantenbestand

- Verbeteren van de dienstverlening

- Het afhandelen van jouw betaling 
- Verzenden van een nieuwsbrief 

- Voor wettelijke verplichtingen zoals belastingaangifte


Hoe lang worden de gegevens bewaart?

Down to heart bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ik hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

- Persoonsgegevens: Naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mail worden 1 jaar na ons laatste contact verwijdert.

- E-mail: E-mails worden na 5 jaar verwijderd tenzij deze nog relevant zijn voor het uitvoeren van een overeenkomst of oplossen van een geschil.

- Facturen en offertes: Facturen en offertes worden na de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar verwijderd. Je gegevens blijven tot die tijd aanwezig in mijn administratie.


Delen van persoonsgegevens met derden
Down to heart verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies
Down to heart gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Voor meer informatie over cookies, zie de pagina cookies.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Down to heart en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@downtoheart.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. 

Down to heart wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens?
Down to heart neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@downtoheart.nl.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 9 augustus 2022 en kan ieder moment gewijzigd worden.

 

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met mij wilt opnemen, dan kan dat via info@downtoheart.nl.

bottom of page