top of page
Life coach Elodie Bullens

Wil jij meer rust in je hoofd en vaker voor jezelf kiezen? 

'Het is nooit goed genoeg'

Je staat altijd voor anderen klaar en bent een rots in de branding voor familie, vrienden en collega's. Je doet zo je best om het iedereen naar de zin te maken. Je wilt het liefst alles goed doen, maar dat lukt niet.. 


Je twijfelt aan jezelf en hebt het gevoel dat het nooit goed genoeg is wat je doet. Doordat je de lat hoog legt voel je je vaak gefrustreerd en onrustig. Je zit zo in je hoofd dat je niet kunt genieten van wat er wel goed gaat. 

 

Je merkt dat je jezelf begint te verliezen. Je voelt je uitgeput en weet dat het tijd is om meer tevreden te zijn met jezelf..

Herken je dit? 

Na een gezellig uitje zit jij op de bank te denken of je iets verkeerds hebt gezegd

Als een collega je geen gedag zegt dan vraag je je af wat je fout hebt gedaan 

Complimenten neem je niet makkelijk aan, want jij ziet vooral wat er beter had gekund

Je vergelijkt jezelf vaak met anderen 

Je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven

Het liefst maak je het iedereen naar de zin

Je wilt graag dat iemand anders een keuze maakt, want dan kun je het ook niet fout doen 

Wat je ook doet, je bent eigenlijk nooit tevreden over je eigen werk 

Je hebt moeite om dingen uit handen te geven en doet het liefst alles zelf

Je bent altijd op zoek naar de beste keuze, waardoor je keuzes uitstelt

"Sometimes being brave is letting everyone down but yourself"

Blije vrouw die geniet van haar koffie
Vanuit rust en vertrouwen keuzes maken voor jezelf. Het bestaat écht en het is ook voor jou weggelegd. Stel je eens voor..

Je bent tevreden over jezelf

Je vraagt makkelijker om hulp
Je laat los waar je geen invloed op hebt 

Je durft je mening te geven 

Je kiest voor dingen die jou energie geven

Je hebt rust in je hoofd 

Je vertrouwt erop dat je het goed hebt gedaan 

Je geeft je grenzen aan 

Je neemt genoegen met minder 

Jij kunt dit ook ontwikkelen. En dat is precies waar we samen mee aan de slag gaan. 

"

Elodie is rustig en heel empathisch. Ze weet precies de kern te benoemen en aan te pakken. Door onze gesprekken heb ik inzicht gekregen in mezelf. Ik neem nu meer rustmomenten, sta vaker stil bij mijn gevoel en heb meer rust in mijn hoofd."

1-op-1 coaching

Coachtraject

We lopen allemaal weleens vast in ons leven, maar meestal praten we daar niet over. We hebben het idee dat het aan onszelf ligt, dat we gek zijn of dat we het allemaal zelf moeten doen. Dat is begrijpelijk, want het zijn vaak juist de dingen waar we ons voor schamen. Ook op school hebben we niet geleerd hoe we positiever kunnen denken, hoe we ons zelfvertrouwen kunnen vergroten of hoe we op een gezonde manier met onze emoties kunnen omgaan. Terwijl dit wel lifeskills zijn die essentieel zijn om ons gelukkig te voelen

Als jij op dit moment vastloopt, dan mag je om hulp vragen. Voel je dat je hiervoor bij mij wilt zijn? Dan begeleid ik je met rust, oprechte aandacht en een oordeelloze blik op jouw reis. Zodat jij weer vol vertrouwen en positieve energie in het leven staat. 

Hoe ziet een coachtraject eruit? 

Jouw persoonlijke situatie vormt het uitgangspunt van onze gesprekken. Samen vormen we een maatwerktraject

dat bij jou past. In de afbeelding hieronder zie je welke onderwerpen vaak in de coachtrajecten terugkomen.

 
 
 
 
 
 
Wat kost het? 

Ons kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Een los coachgesprek is 60 tot 75 minuten en de investering is 82 euro.

 

Je kunt ook kiezen voor een traject van 8 sessies voor 620 euro

Wat krijg je hiervoor? 

Na ieder coachgesprek ontvang je van mij per e-mail de hoofdpunten uit ons gesprek. Soms komt er veel op je af, waardoor het fijn is om dit na afloop nog eens rustig door te kunnen lezen. Ook ontvang je na afloop van ons gesprek extra ondersteuning in de vorm van een oefening, meditatie of informatie. Dit helpt je om hetgeen we samen hebben gedaan ook thuis toe te passen. 

Vraag je werkgever

Bijna alle werkgevers stellen budget beschikbaar voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Er is meer mogelijk dan je denkt; bespreek de opties eens met je werkgever.

"Over een jaar had je gewild dat je vandaag was begonnen"

Dit is wat mijn coaching anderen al opleverde:

Ontspanning in jezelf en je leven 

Aardiger zijn voor jezelf

Je grenzen en behoeften aangeven 

Ontdekken waar jij energie van krijgt

Keuzes maken voor jezelf 

Meer geduld naar anderen

Contact met je lichaam en gevoel

Sneller tevreden zijn 

Coaching biedt je vrijheid

"

Elodie is iemand waar je je snel bij op je gemak voelt, en serieus met je aan de slag gaat. Ze past de inhoud vd sessies aan waar jij op dat moment behoefte aan hebt, en heeft ook haar tools om inzichten in jezelf te verkrijgen. Ze is geduldig, neutraal en kan heel goed luisteren en spiegelen. Ze liet me inzien dat het goed is dat ik een verandering aanga in mijn leven en dat ik hier de tijd voor mag gaan nemen. En dat ik mag vertrouwen op mijn eigen gevoel.

Life coach Elodie Bullens

Hey, ik ben Elodie!

Als levenscoach begeleid ik jou om los te komen van alle verwachtingen zodat jij durft te kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Zodra jij gaat stralen, ervaar je niet alleen rust en vrijheid in jezelf, maar heb je ook het meest te geven aan de wereld. Gewoon door 100% jezelf te zijn. 

Het heeft 25 jaar geduurd voordat ik leerde om mezelf te laten zien. Écht te laten zien. Ik was een people pleaser, controlfreak en perfectionist. Continu aan het strijden tegen mezelf en het gevoel niet goed genoeg te zijn. Ik deed alles om erbij te horen en geaccepteerd te worden, ook als dit niet bij me paste. Mijn negatieve gedachten slurpte energie en ik liep weg voor mijn gevoelens. 

Tot ik besloot dat het anders moest. Ik moest nog de rest van mijn leven met mezelf doorbrengen en op deze manier was dat geen pretje. Ik zocht hulp van een coach en kreeg langzaam het vertrouwen dat ik niet gedoemd was om voor altijd tegen mezelf te strijden. 

Hoe meer ik leerde over mezelf, hoe meer ik ontdekte dat mijn buitenwereld werd bepaald door mijn binnenwereld. In de afgelopen 10 jaar verdiepte ik me in menselijk gedrag, geluk en gezondheid. In eerste instantie voor mezelf, maar uiteindelijk ook voor jou. Ik volgde meerdere professionele coachopleidingen, onder andere tot lichaamsgericht coach en holistisch levenscoach. 

 

Ik doe niets liever dan jou begeleiden op jouw reis naar meer rust, blijdschap en vrijheid

Ik gun het je zo. Nu jij nog! 

 • Ik vind het een grote investering voor mezelf. Is dit het wel waard?
  Ik begrijp dat het voelt als een grote investering. Zelf vond ik het ook moeilijk om geld uit te geven aan opleidingen, cursussen en coaching. De vragen die je jezelf mag stellen zijn: wat kost het me als ik het niet doe? Hoe veel energie kost het me om te blijven hangen in mijn huidige situatie? Wat kost het mij in plezier in het leven? In mijn relatie(s)? In mijn werk? Je betaalt hoe dan ook een prijs. De prijs van blijven zitten waar je zit, of de prijs van verandering. Inmiddels weet ik dat een investering in jezelf een positieve uitwerking heeft op alle aspecten in je leven. Dat is ook wat ik van mijn klanten terug hoor. Je zult de rest van je leven plezier hebben van de persoonlijke groei die je doormaakt. De investering die je doet verdien je daarmee dubbel en dwars terug. Werk in je in loondienst? Informeer dan eens bij je leidinggevende. De meeste bedrijven/instanties hebben standaard budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Ik ben bang dat ik te weinig tijd heb om ermee aan de slag te gaan.
  Als je gewend bent om altijd maar door te gaan en aan te staan, kan het wennen zijn om tijd vrij te maken voor jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat je prioriteit mag gaan geven aan jezelf. Door het coachtraject ga je ontdekken waar jij energie van krijgt, zodat je je kostbare tijd kunt besteden aan dingen die voor jou écht belangrijk zijn. Door je persoonlijke reis aan te gaan zul je pas op de plaats maken, om vervolgens stappen vooruit te kunnen zetten. Stappen die bij jou passen.
 • Er zijn veel coaches. Hoe kies ik een goede coach?
  Het belangrijkste bij het kiezen van een coach is het gevoel dat je bij iemand krijgt. Om te kunnen groeien is het namelijk een voorwaarde dat jij je helemaal op je gemak voelt. Je mag hierbij vertrouwen op je eerste indruk, deze is meestal in lijn met je gevoel. Verder is het belangrijk dat een coach er 100% is voor jou en jouw proces. Dit betekent dat de coach niet voornamelijk persoonlijke ervaringen gaat delen, maar je stimuleert om jouw eigen weg te ontdekken. Heb je het idee dat het in het gesprek helemaal om jou gaat? Dat de coach niets invult en je geen mening of advies geeft? Dan is de kans groot dat de coach jou de ruimte geeft voor je eigen ontwikkelproces. Om te voelen of er een klik is hebben we sowieso een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek samen. Als je nog twijfelt kun je dit ook bij een andere coach doen en daarna je keuze maken.
 • Wat als het niet lukt om mezelf te veranderen?
  Het is heel begrijpelijk dat je bang bent dat het niet lukt om te veranderen. Je bent zo gewend geraakt aan je huidige denkpatronen en gedrag dat je je nauwelijks kunt voorstellen dat het ook anders kan. Toch kan dit wel degelijk, zelfs op hoge leeftijd. Je brein is in staat om zichzelf aan te passen en te herstellen. Dit wordt neuroplasticiteit genoemd. Ik vergelijk het aanleren van nieuw gedrag vaak met het aanleggen van een nieuw bospad. In het begin moet je jezelf door het hoge struikgewas heen worstelen. Dit kost veel energie en tijd. Als je dit echter vaker doet, dan ontstaat er een begaanbaar pad. Het bewandelen van dit pad gaat op een gegeven moment vanzelf. Zo werkt het ook met je hersenen. Hoe vaker je een gedachte of gedraging herhaalt, hoe makkelijker je dit af gaat. Het sleutelwoord op je ontwikkelreis is dan ook geduld. Gun jezelf tijd. Patronen die je in vele jaren hebt opgebouwd kun je niet in één keer veranderen. Het belangrijkste is dat je een eerste stap zet.
 • Waar zijn de coachgesprekken?
  Onze gesprekken kunnen, afhankelijk van jouw voorkeur, in mijn coachruimte in Rijen of online plaatsvinden.
bottom of page